OVER JOERI

Hallo! Mijn naam is Joeri Kalkhoven. Ik ben opgegroeid in een muzikale familie en dat is dan ook de reden dat ik al sinds mijn zesde slagwerk speel. Mijn muzikale carrière is begonnen bij de harmonie en slagwerkgroep. Daar is mijn enthousiasme voor muziek maken ontstaan. In mijn tienerjaren wist ik het zeker; ik wil drummer worden!

Tijdens mijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam heb ik mij verder ontwikkeld in de verschillende stijlen die muziek te bieden heeft. Naast mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende orkesten, bands en ensembles. Met deze kennis hoop ik dat ik jou enthousiast kan maken over slagwerk, en dat ik jou kan helpen met het realiseren van jouw doelen en dromen!

meer weten over joeri

“Als beginner vind ik het prettig dat ik individueel les krijg”

“Ik heb lang getwijfeld of het op mijn leeftijd (68) nog zinvol was om met drumlessen te beginnen. Toen ik hoorde van een nieuwe drumschool in Sittard heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! Als beginner vind ik het prettig dat ik individueel les krijg, zodat ik niet hoef te “concurreren” met andere, snellere, leerlingen. Joeri geeft heel ontspannen les, ik heb nooit het gevoel te worden opgejaagd. Wat ik ook heel prettig vind, is dat hij rekening houdt met mijn muziekvoorkeuren, waardoor ik kan oefenen met de muziek waar ik van houd.

Zeker in het begin is er ruim aandacht voor houding, techniek en dergelijke, zodat ik geen verkeerde dingen aanleer. Onlangs organiseerde Joeri een “drumcover”, waarbij een professionele cameraman betrokken was. Het was heel leerzaam om mezelf te zien terwijl ik aan het drummen was en het is ook leuk om mezelf en een aantal medeleerlingen nu op youtube te zien.

Ik kan iedereen aanraden om je aan te melden voor een proefles bij Drumschool Sittard!”

– Ed, uit Geleen

Bekijk de drumcover van Ed

HOE GAAN WE TE WERK?

Uniek aan Drumschool Sittard is de aanpak die Joeri hanteert. Joeri gelooft er namelijk in dat iedere leerling uniek is
en daar past nu eenmaal geen vast lesplan bij. Door samen te kijken naar doelen en dromen,
gaat Joeri met iedere leerling op een speelse manier aan de slag.

yes! ik wil les volgen

CENTRAAL

Drumschool Sittard is centraal gelegen en gratis parkeren!

OPNAME STUDIO

Een persoonlijke MP3 & een drumcover video.

MAATWERK

Lesprogramma aangepast aan jouw dromen en doelen.

VAN A TOT Z

Drums & Ongestemd slagwerk: Kleine trom tot complete drumset!