DRUMCOVERS

Tijdens de lessen worden technieken besproken en beoefend maar komt ook vooral de persoonlijke smaak van de leerling aan bod. Hiermee ga je dan ook samen met Joeri en Colin aan de slag, met als doel toe te werken naar een mooie Drumcover in de opnamestudio.

Door op deze manier les te geven wil Drumschool Sittard zijn leerlingen inspireren en motiveren om uiteindelijk zelf toffe muziek te kunnen maken, alleen of in een band.

KLIK HIER OM AL ONZE DRUMCOVERS TE BEKIJKEN

Ron (35)

You Could Be President – Theo Katzman

Ed (69)

Blue no more – Buddy Guy

Mauro (10)

Radio Ga Ga – Queen

Milan (38)

Best fake smile – James Bay

Mitchell (26)

The Trooper – Iron Maiden

Pelle (10)

Runaway – Bon Jovi

Timo (15)

Chop Suey – System of a down

“Joeri voelt goed aan wat voor handvaten je nodig hebt”

“Sinds een paar weken volg ik drumles bij Joeri Kalkhoven, Drumschool Sittard, waar ik veel lol en plezier in heb. Joeri neemt je erg serieus en voelt goed aan wat voor handvaten je nodig hebt om op een leuke en leerzame manier verder te groeien. Daarnaast vind ik het erg prettig dat Joeri niet met een lesplan werkt. Op deze manier van lesgeven krijg je namelijk meer motivatie, een goede drive om verder te leren.  Joeri kijkt naar welke muziekstijlen jij geïnteresseerd bent en daar worden bijpassende liedjes voor gezocht om mee te spelen. Hij wisselt af met noten en liedjes, waardoor de drumlessen interessant blijven om te volgen. Kortom, ik vind het een relaxte sfeer waar je op een  efficiënte manier te werk gaat.’’

– Marlie, uit Doenrade