FAQ

Je hoeft voor een eerste drumles zelf niets mee te nemen.

De lessen worden aangeboden voor leerlingen vanaf 7 jaar.

Samen gaan wij op maat aan de slag met drummen. Kun jij geen noten lezen, dan is dit geen probleem. Ik help je met het leren lezen van noten en ritmes!

Op deze pagina kunt u het inschrijfformulier invullen waarna ik contact met u zal opnemen over de eerste les.

De betaling gebeurt aan het begin van elke maand per factuur. Het lesgeld wordt verdeeld over 12 gelijke termijnen

Van de leerlingen wordt verwacht dat zij thuis de beschikking hebben over een geschikt drumstel zodat er naast de lessen regelmatig gestudeerd kan worden.

Drumschool Sittard is iedere dag geopend m.u.v. zondag. In overleg kunnen de lessen ingepland worden naar de wensen van de leerling

Ben je ziek, neem dan contact met mij op via +316 29 32 78 10. Dan maken wij een nieuwe afspraak.

De opzegtermijn bedraagt 1 maand en dient schriftelijk ingediend te worden.

Drumschool Sittard is een school die eigen initiatieven stimuleert en daarom ga ik graag met jou aan de slag aan de muziek die jij graag speelt.

Je kunt je op elk moment van het jaar inschrijven.

Uitval van lessen door de docent (ziekte, bijscholing, optredens e.d.) geeft niet automatisch recht op restitutie van cursusgeld. In eerste instantie worden de lessen ingehaald of wordt er een vervanger ingezet. Indien onverhoopt meer dan twee lessen door afwezigheid van de docent zijn vervallen, vindt restitutie van cursusgeld plaats aan het einde van het cursusjaar.

Wilt u een wijziging doorgeven in uw lessen of contactgegevens? Stuur dan een mailtje naar info@drumschoolsittard.nl.

“Als ik de progresie zie van mijn zoon dan rijd ik die kilometers graag”

‘’Drumscholen zijn in deze regio dun gezaaid. Goede drumscholen zijn nog dunner gezaaid. Drumschool Sittard is voor ons bijna 20km ver rijden maar als ik de progressie zie van mijn zoon dan rijd ik die kilometers graag. Joeri is een rustige en duidelijke instructeur die als het even op de ene methode niet lukt een andere insteek probeert. Tevens let hij goed op de ergonomische en ontspannen houding wat wel eens vergeten wordt. Wil je drumles gaan volgen dan kan ik je Drumschool Sittard aanbevelen’’

– Marc, vader van Timo uit Maasbracht

Bekijk de drumcover van Timo